Respecteer uw haar!

Vraag u zelf eens af?
Breekt uw haar weleens, voelt het droog? Heeft u dof haar dat pluist? Oei… Dan heb je last van een bad hairday! Wie kent dit niet!?

Als de problemen langer aanhouden kan het haar en de hoofdhuid verslechteren. Grijp in en vraag om advies. Er zijn hele simpele oplossingen voor uw problemen. Samen kijken we hoe we het haar weer in optimale conditie kunnen brengen en hoe we het kunnen behouden.

Met een HAIR FITPLAN gaan we in vier stappen het haar naar uw wensen in conditie brengen, en na een paar weken loopt u er weer stralend bij!

Voedende kleuringen die de haarkwaliteit behoudt
Haarkleuringen en de kleureffecten in een kapsel maken het plaatje compleet! Het is dan ook belangrijk om te kleuren met een product dat de haarkwaliteit respecteert. Daarom werk ik met een kleurmerk, waarvan de kleuringen voorzien zijn van voedende ingrediënten, zoals amandel voor intensieve voeding, groene thee voor anti veroudering, graan proteïne voor glans & bescherming en pro-vitamineB5 voor de versterkende vocht regulerende werking op het haar die het haar souplesse en glans geven.